Nyheter

Trine Skei Grande sang over Oslo

Kulturministerens Lucia-tog tok turen ut på takterrassen, for å hilse Vårt Lands redaksjon.

1 av 2

Vårt Lands redaksjon ble torsdag morgen varslet om å titte over til Kulturdepartementets kontorer, som ligger rett over veien i Grubbegata i Oslo. Like etter steg kulturminister Trine Skei Grande ut som Santa Lucia, sammen med sin politiske ledelse og ulike toppbyråkrater i departementet. To mannlige toppbyråkrater hadde tatt på seg jobben å være stjernegutter.

Det var informasjonssjef Hanne Gjørtz som varslet Vårt Land om kulturminisiterens sjeldne opptreden som Lucia. Dermed fikk også Vårt Lands ansatte bivåne kulturministerens Lucia-opptog i departementet.

Skei Grandes opptreden skapte svært god stemning blant Vårt Lands ansatte, som fikk høre hele Lucia-sangen før Lucia-toget gikk videre på sin ferd i departementet.

LES OGSÅ: Adventstidens lyseste tradisjon har en mørk ­forhistorie.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter