Nyheter

Flukt gir usynlege skadar

Folk som blir tvungne på flukt ber med seg store vanskar som det ikkje er lett å oppdage. I Libanon har om lag 7 av 10 i flyktningleirar psykiske problem.

Syrian refugee children play at an informal refugee camp, which is seen set between the houses and buildings in Arsal, near the border with Syria, east Lebanon, Wednesday, June 13, 2018. A public spat between the Lebanese government and the United Nation's refugee agency deepened Wednesday as Lebanon's caretaker foreign minister kept up his criticism, accusing the agency of discouraging Syrian refugees from returning home. Lebanon is home to more than a million Syrian refugees, or about a quarter of the country's population, putting a huge strain on the economy. (AP Photo/Hussein Malla)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter