Nyheter

Hev stemmen

Velkommen til Vårt Lands kronikkonkurranse for kvinner.

– Vi har gjort mye med journalistikken vår, men debatten er fortsatt dominert av menn, sier Alf Gjøsund, debattredaktør i Vårt Land. Nå lanserer Vårt Land sin kronkkonkuranse for kvinner. Slik går du fram dersom du vil delta:

Gå inn på Vårt Lands debattsted, verdidebatt.no. Hvis du ikke har registrert en brukerkonto, må du gjøre dette. Klikk på Skriv nytt innlegg, og legg inn din kronikk. Under hovedtema velger du «Hev stemmen».

Artikkelen vil bli publisert med en gang. Den kan også få tilbakemeldinger i kommentarfeltet, i så fall er du velkommen til å delta.

Artikkelens lengde er 4000–6000 tegn, inkludert mellomrom. Dette er veiledende, ikke et absolutt krav.

Fristen er 25. februar.

Temaet er Moderne tro. En liten forklaring følger her:

Folk tror mindre enn før. Samtidig debatteres religion mer enn noensinne. Hvordan hører religionen hjemme i et moderne samfunn, og i så fall, hvilken religion? Vi hører vi mye om hvordan religionen bør tilpasse seg samfunnet, men har religionen også noe å lære bort? Hvordan tror vi, og hvordan tolererer vi andres tro? Slike spørsmål stiller vi oss i Vårt Land. Hvilke spørsmål temaet gir deg, og hvordan du vil svare, er opp til deg.

Lykke til!

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter