Nyheter

Bhatti på pilegrimsferd til Mekka

Reiste med vanlig visum helt åpent, opplyser hans forsvarer.

Arfan Bhatti har reist på pilegrimsferd til Mekka i Saudi-Arabia, ifølge hans forsvarer John Christian Elden.

«Han er på pilegrimsferd i Mekka sammen med sin mor i 80-årene, og reiste med vanlig visum helt åpent», opplyser Elden i en tekstmelding til NTB. De to «er snart tilbake i Norge», skriver advokaten videre.

PST ønsker ikke å kommentere saken.

LES OGSÅ: Arfan Bhatti dømt for familievold

Dømt for barnemishandling

Det var Nettavisen som først meldte at Bhatti hadde reist til Midtøsten. Han reiste onsdag i forrige uke og kommer ikke tilbake før om noen uker, sier en bekjent av 37-åringen til Nettavisen.

Bhatti ble i slutten av mars dømt til ti måneders fengsel for å ha slått sine to barn flere ganger, men har anket dommen til lagmannsretten. Han var på en tre dager lang tur til Hellas da dommen falt.

Følg oss på Facebook og Twitter!

LES OGSÅ: – Arfan Bhatti er Børre Knudsens arvtaker

Møtte utvist islamist

– I Hellas skulle han hilse på en gammel venn som han ikke hadde sett på lenge. Men det stedet han besøker nå, er det eneste stedet han kan finne fred uten å bry seg om at han blir forfulgt av PST, sier Nettavisens kilde.

I Hellas møtte Bhatti den tidligere Profetens Ummah-talsmannen Omar Cheblal, som har gått til sak mot den norske staten for å få omgjort vedtaket om å utvise ham fra landet, meldte NRK forrige uke.

Bhatti er norsk statsborger med pakistansk bakgrunn. Han er straffedømt flere ganger, blant annet for trusler, utpressing og vold.

(©NTB)

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter