Nyheter

Påskefeiring ved Hagegraven i Jerusalem

Rundt 1.500 mennesker samlet seg påskemorgen ved den såkalte Hagegraven i Jerusalem, et sted mange mener er der Jesus ble gravlagt og sto opp fra de døde.

Få nyhetsbrev fra Vårt Land. Meld deg på her!

Det var kjølig, men solfylt da troende fra hele verden kom sammen ved graven som er skåret ut i berget. Graven i Øst-Jerusalem ble oppdaget i 1867 og er blitt et pilegrimsmål og et alternativ til Den hellige gravs kirke i samme by.

Følg oss på Facebook og Twitter!

Mens solen steg opp, ble det sunget salmer, og mange av de fremmøtte tok bilder av den tomme graven. Ifølge Bibelen sto Jesus opp fra de døde på den tredje dagen etter at han ble korsfestet. Dagen for oppstandelsen, første påskedag, regnes som den viktigste dagen i året for kristne.

– Det er fantastisk å være her. Bibelen omtaler Jerusalem som et bønnested for alle nasjoner, og her ser du folk fra alle nasjoner komme sammen for å be, sier en sørkoreansk kvinne som er kommet for å delta i påskefeiringen.

NTB Nyheter

NTB nyheter

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter