Nyheter

Kristen TV-kanal fortsetter sendingene

Kanal 10: Vi har samlet inn én million kroner på tre dager.

Den kristne TV-kanalen Kanal 10 har den siste tiden vært i hardt vær. I følge kanalen varslet Telenor dem om at signalene deres ville bli borte fra TV-skjermene hvis ikke 1 million kroner ble innbetalt innen i fredag.

TV-sjef Edward John satte i gang en massiv innsamlingsaksjon.

«Tiden er kort. For at Kanal 10 Norge skal få fortsette å være på lufta må vi reise oss opp som Guds folk og reagere NÅ. Herren vår Gud har gitt oss ett redskap. Vi bestemmer selv om vi vil ha det eller ikke. Jeg TROR vi klarer denne utfordringen. Alt er mulig for den som tror. Vi er sterke og uslåelige når vi som Guds folk står samlet. Vi trenger ett Guds mirakel!», skrev John på kanalens nettside.

Ubetalte regninger. I løpet av tre dager ble målet nådd, skriver dagen.no

Grunnen til at kanalen skyldte penger skal være et etterslep av ubetalte regninger det siste året.

– Klart var situasjonen mer alvorlig nå enn tidligere, og vi har virkelig jobbet på spreng den siste uken. At det utestående beløpet nå er betalt, er en stor seier for Kanal 10, sier Edward John til Dagen.

LES MER: Åpner ny, kristen TV-kanal

Vil nå bredere ut. Kanal 10 ble startet i 2010 og har som mål å favne hele Kristen-Norge. Profilen er karismatisk og består først og fremst av svenske og norske programmer.

– Det er synd hvis folk opplever kristen-TV som et mas, og Kanal 10 jobber seg bort fra den oppfatningen. Drømmen er å bli en så god kanal at helt vanlige mennesker, kristne og ikke-kristne ønsker å se følge med på våre sendinger.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter