Nyheter

Narkotatte elever loves hjelp

Elevene som ble pågrepet under politiets narkotikaaksjon i Bergen mandag skal hjelpes videre, sier fylkeskommunen.

Mandag ble 27 elever ved sju videregående skoler pågrepet i en omfattende narkotikaaksjon mot skoler i Bergen. Tirsdag møttes ledelse og elevrådsrepresentanter ved skolene hos fylkeskommunen, melder NRK.

Opplæringsdirektør Svein Heggheim og fylkesrådmann Rune Haugsdal ville diskutere hva som skjedde under aksjonen, hva som skal gjøres framover og hvilke konsekvenser aksjonen får for de involverte.

– Det var viktig for oss å få inn noen av dem som hadde opplevelser direkte knyttet til aksjonen. Nå har vi fått en hel del impulser til hvordan vi skal jobbe videre, sier Heggheim.

Fylkesrådmannen har ikke konkludert med hvilke sanksjoner fylkeskommunen som skoleeier skal møte elevene som er i politiets søkelys med, men merket seg at skolelederne og elevene ønsket å hjelpe de involverte elevene.

– Tilbakemeldingen om akkurat dette er ganske unison fra rektorer og elevrådsrepresentanter, og den er at de berørte i saken har fått sin straff, og sin oppmerksomhet. Det vi blir anbefalt nå er å ta vare på disse fremover, sier han.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter