Nyheter

KRIK-sjefen gir seg

Kjell Markset slutter som generalsekretær.

Kjell Markset gir seg som generalsekretær i Kristen Idrettskontakt (KRIK) 15. juni 2014. Det melder organisasjonen i en pressemelding.

Nye utfordringer. Grunnen til at Markset gir seg, er at han ønsker nye utfordringer og vil utvikle nye prosjekter. De siste årene har han spesielt rettet sitt arbeid mot ungdom og psykisk helse, både i idretten og i kirken. Dette ønsker han å utvikle.

– Jeg er selv kommet i en livsfase hvor det kan være spennende å utvikle et nytt voksenkonsept for vår kirke. Dette er også et konsept som tar hele troen og livet på alvor. Jeg tror vi trenger flere møteplasser og bred forståelse for hva kristen trospraksis er, sier Markset.

Bevare og inspirere. KRIK ble grunnlagt av Markset i 1981, og er en organisasjon som driver kristent ungdomsarbeid i Norge, og vil ifølge deres formålsparagraf «å bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet».

KRIK-gründeren vil fortsatt være tilknyttet organisasjonen, og vil bli brukt som prest og forkynner. Markset fortsetter også som idrettsprest i Oslo bispedømme, en stilling han har hatt siden 1994.

Kjell Markset mottok Petter Dass-prisen i 2005.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter