Nyheter

Si ja i oppblåsbar plastikk-katedral

Har du 450.000 kroner og et ønske om en helt spesiell bryllupsopplevelse? Her er en luftig løsning.

En oppblåsbar plastkirke på 91 kvadratmeter. Høyden på kirkespiret skal det heller ikke stå på. Det er nemlig potente 13 meter høyt.Glassmalerier, kirkebenker, lys og altertavle er selvfølgelig inkludert i prisen.Også det i plast.

Ta-med-kirke. I Europa har plastkirken vært i salg i lang tid, men nå har også en norsk importør kastet seg på kirkebølgen.«Vår oppblåsbare kirke er unik i Norden, i andre deler av Europa kan brudeparet allerede selv velge hvor de skal vies, på stranden, i hagen, treningsfeltet på Anfield. Når det ikke finnes en kirke der du ønsker å vies, så får du ta den med deg», skriver firmaet LuftDesignFabrikken i annonsen som er å finne på nettstedet finn.no.
Kirken skal visstnok også være ideel til blant annet dåp og konfirmasjon.

Ulike farger. Kirken leveres i alle farger, og har du spesielle ønsker om design og størrelse kan også disse etterkommes. Selvfølgelig mot et lite tillegg i pris. Ifølge importøren er det heller ikke nødvendig med kontinuerlig lufttilførsel for at kirken ikke skal synke sammen midt i vielsen.Kirken har nemlig propp.Om det følger med lappesaker står det imidlertid ingenting om.

Jarle Sanden

Vårt Land anbefaler

1

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter