Nyheter

Gjorde stedatter gravid sju ganger

48-åring i retten.

En tysk 48-åring innrømmer å ha gjort sin stedatter gravid sju ganger, men nekter for å ha begått seksuelle overgrep mot henne, hennes bror og mannens biologiske datter.

Rettssaken mot 48-åringen startet tirsdag i byen Koblenz vest i Tyskland. Ifølge tiltalen skal overgrepene mot mannens to stebarn og hans biologiske datter ha pågått i over 23 år, fra 1987 fram til august i fjor da mannen ble pågrepet.

Er far. – Han ønsker å presisere at han er far til de sju barna, men han nekter for tiltalen som er reist mot ham, sa mannens forsvarer i retten.

Medisinske undersøkelser har vist at mannen med nærmest 100 prosent sikkerhet er far til de sju barna stedatteren har båret fram, men han skal ifølge anklagene også være faren til et åttende barn som døde like etter fødselen. Farskapet til dette barnet ble aldri undersøkt.

Totalt er mannen tiltalt for 350 tilfeller av seksuelle overgrep og grove seksuelle overgrep mot mindreårige. Han er også tiltalt for å ha tvunget stedatteren og datteren til å selge seksuelle tjenester.

15 års fengsel. Ifølge stesønnen, som tirsdag snakket med journalister utenfor rettslokalet, har de lokale myndighetene oversett klare tegn på hva som foregikk i huset og mislyktes i jobben med å beskytte barna.

Dom i saken er ventet 25. februar, og mannen risikerer 15 års fengsel hvis han finnes skyldig. Mannens kone er kun innkalt som vitne i saken, og påtalemyndigheten har bekreftet at hun ikke blir tiltalt.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter