Nyheter

Mary og Frederik viste fram tvillingene

– De har de praktfullt, sa kronprinsparet da viste fram tvillingene utenfor Rigshospitalet.

Den danske offentligheten fikk sitt første, etterlengtede glimt av de kongelige tvillingene da kronprinsparet stolt viste dem fram fredag.

– De har det godt. De sover, sa kronprinsparet i munnen på hverandre da de dro fra sykehuset.

En rørt kronprinsesse Mary holdt sin nye sønn, mens kronprins Frederik holdt den lille jenta – begge barna pakket godt inn i hvite tepper.

– Han elsker sin søster. Han er svært søkende etter henne, fortalte Mary interessert presse og andre fremmøtte om tvillingene, som kom til verden 8. januar.

Søsken gleder seg. Tvillingenes søsken, fem år gamle prins Christian og tre år gamle prinsesse Isabella, gleder seg veldig til å få tvillingene hjem, forteller paret.

– De er så stolte og glade for dem.

Mary og Frederik har tatt seg god tid på Rigshospitalet, men fredag gledet de seg til å komme hjem til Amalienborg og Frederik VIIIs Palæ.

Familieliv. – Vi gleder oss til å få et familieliv med fire barn til å henge sammen, sa Mary.

Ifølge Politiken er det 400 år siden sist danske kongelige fikk tvillinger, og de nyfødtes hjemreise fikk stor oppmerksomhet i Danmark fredag. Og etter hvert sikkert også i Australia, Marys fødeland.

– For øyeblikket har vi, som dere kan se, hendene fulle, og vi har ingen konkrete planer om å dra til Australia. Men selvsagt ser vi fram til å komme til Australia å vise dem fram til familie og venner, sier kronprinsessen ifølge Berlingske.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter