Nyheter

Wedvik døde på vei til båten

Countryartisten Liv Marit Wedvik, som lørdag ble funnet død i vannet i Risør, var på vei ned fra en hytte til en båt da uhellet inntraff, opplyser politiet.

– Familien skulle tilbringe pinsehelgen med venner, og kommer i båt. De tilbringer kvelden på en hytte. Ektemannen går først og legger seg i båten, og hun forlater hytta noe senere. På vei til båten skjer uhellet som gjør at avdøde blir funnet dagen etter, sier operasjonsleder Martin Ugland ved Agder politidistrikt til NTB søndag.

– Vi betrakter dette som et rent uhell, sier Ugland.

Lå i vannet

Det var like etter klokka 9 lørdag at nødetatene fikk melding om at en kvinne lå i vannet ved Moen camping i Risør. Senere ble det kjent at det var den artisten og TV-personligheten Liv Marit Wedvik (45) fra Skien som var funnet død.

Politiet vil trolig foreta en obduksjon av den avdøde.

– Det er naturlig vurdering å gjøre som en del av etterforskningen, og jeg regner med at det er det som blir resultatet. Ikke fordi det er spekulasjoner om noe kriminelt, men noe vi gjør rutinemessig, sier Ugland.

Avgjørelsen om en eventuell obduksjon vil bli truffet etter pinsen, sier han.

Det var en forbipasserende fant Wedvik i vannet, opplyser politiet. Wedvik var på pinsetur på campingplassen da hun falt i vannet. Hun ble forsøkt gjenopplivet da hun ble funnet.

– De pårørende ber innstendig om at mediene lar dem få være i fred i sorgen, sa operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt lørdag.

Planla TV-show

Liv Marit Wedvik skulle etter planen være med i et kommende fjernsynsshow på TV 2, melder VG.

– Jeg kan bekrefte at Liv Marit i fjor høst var med på et opptak til et halvtimes program som har vært tenkt sendt på TV 2 over sommeren, sier assisterende kommunikasjonssjef i TV 2, Bjarne Laastad, til VG.

– Det som har skjedd i dag, er utrolig trist. Tankene våre går til familien, som vi selvsagt etter hvert vil rådføre oss med i forhold til hva vi gjør med programmet, sier Laastad.

Følg oss på Facebook og Twitter!

Debuterte i 2003

Liv Marit Wedvik debuterte med albumet «Then He Kissed Me» i 2003. Hennes siste utgivelse var «Solid Ground» fra 2010.

Wedvik er også kjent fra fjernsyn som programleder for realityserien Ville Vesten på TV3 i 2006 og som deltaker i Skal vi danse på TV 2 i 2007 og 71 grader nord på TVNorge i 2010.

I tillegg har hun i perioder arbeidet som tannlegeassistent hjemme i Skien, skriver VG.

Wedvik var gift med telemarkingen Kjetil Bergan. Hun etterlater seg dessuten to døtre fra et tidligere forhold.

(©NTB)

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter