Nyheter

Vil at kirkemøtet skal behandle konspirasjonsteori

Cornelia Dahlberg vil at kirkemøtet for Svenska kyrkan skal diskutere chemtrails.

I september samles kirkemøtet for Svenska kyrkan. Det er et bredt spekter av temaer som skal behandles viser en gjennomgang svenske Dagen har gjort av de 108 sakene som er sendt inn.

Dåpsundervisning, forholdet til islam og jødedom, samvittighetsfrihet og religiøs dialog er kanskje ikke overraskende temaer. Men ett tema skiller seg ut: Den uavhengige representanten Cornelia Dahlberg er urolig for kondensstripene som flyene etterlater seg på himmelen. Hun mener stripene ikke er kondens (con trail – kondensspor), men kjemiske stoffer som blir sluppet ut med vilje for å skade mennesker og miljø – såkalte chemtrails.

Dahlberg vil at kirkemøtet vedtar å gjennomføre en vitenskapelig utredning om chemtrails.

Følg oss på Facebook og Twitter!

Hva chemtrails er, og hvem som skal stå bak, varierer fra konspirasjonsteoretiker til konspirasjonsteoretiker. Noen mener det er gift som skal begrense befolkningen, andre mener det gjøres for å manipulere været, mens noen mener stoffene er fylt med mikrochiper som skal gjøre at myndighetene kan overvåke de som puster inn stoffet.

Påstandene om at kondensstripene er noe annet enn, nettopp kondens, er tilbakevist av vitenskapen og regnes som en konspirasjonsteori.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter