Musikk

MGP-aktuell: Jobber med ikke å bli sjalu på andre

Stine Hole Ulla er klar for å delta i Grand Prix.

– Hva betyr det for deg å få delta?

– Jeg har sett på MGP siden jeg var liten. Jeg turte ikke tenke tanken på annet enn kanskje å få være kordame. Da jeg begynte mer og mer som artist, har lysten vokst. Jeg vet ikke helt om jeg forstår det fordi det er så stort for meg å få være med.

Ikke mange har skrevet låten selv. Hva har du gjort?

– Helt siden vi tre damene møttes i fjor sommer og skrev sangen, Ingrid Skretting, Trude Kristin Klæboe og jeg, er den 100 prosent tilrettelagt for min stemme. Jeg føler meg derfor svært knyttet til sangen «Traces».

– Hvilken sjanse har den?

– Jeg er veldig glad i og helt trygg på den. Derfor har jeg troen på at det kan være en vinnerlåt, men det er en skummel tanke å tenke. Jeg er ikke helt fortrolig med det å konkurrere fordi jeg kjenner det er som en lottogevinst bare å få være med. Jeg er en av de 10 blant tusen som ville være med.

LES MER: Stødigere Spellemann

Hva førte seieren i Norske Talenter i 2012 til?

– Jeg fikk plateselskap, bookingselskap og agent – folk som jobber for meg og mitt første album. Det er et sirkus når du er midt i det. Etter siste sending drar du hjem til pikerommet. Heldigvis har jeg en familie som hjelper meg med å se realitetene. En karriere må bygges stein for stein. Jeg er blitt tryggere som person, og det hjelper meg nå.

Hva gjør du annet enn musikk?

– Etter videregående gjør jeg bare musikk. Det har vært veldig gøy, men gir opp- og nedturer. Derfor er denne oppturen veldig avgjørende for resten av året og framtida. Det er synge jeg vil.

LES MER: MGP favner altfor bredt

Hvordan er ditt liv som sanger borte fra TV-skjermen?

– Jeg er først og fremst en live artist på konserter der kameraene ikke er til stede. Jeg har også dager uten konserter og da kan jeg spørre meg hva det er jeg driver med.

Hva ber du om tilgivelse for?

– Det vet jeg ikke, men jeg tenker mye på det å heie på og støtte hverandre. Tanker som sjalusi og misunnelse er derfor tanker man må jobbe med.

Hva er hellig for deg?

– Familien min, livet, musikken og folk som vil meg godt.

Og sist men ikke minst?

– Nyt dagen hvert sekund for du får det aldri igjen.

Følg oss på Facebook og Twitter!

Les mer om mer disse temaene:

Arne Guttormsen

Arne Guttormsen

Arne Guttormsen er kulturjournalist i Vårt Land.

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Musikk