Nyheter

KrF-humorist «blir kvalm» av eget parti

Humoristen og KrF-politikeren Torolf Nordbø spisser skytset mot sitt eget parti: – Jeg blir kvalm av asyl- og innvandringspolitikken til KrF.

– De konkurrerer med SV om å være de snilleste snillistene i innvandringspolitikken, sier han til NRK Rogaland.

Nordbø som av mange er mest kjent fra revyscenen, er første vararepresentant til Stavanger bystyre. Lederen i bystyregruppa, Bjørg Tysdal Moe, sier at «det er lov å ha andre meninger», men mener diskusjonen burde blitt tatt internt, og ikke på Faceboook.

– Jeg opplever at KrF står for det som vi alltid har stått for, sier Tysdal Moe til NRK.

LES OGSÅ: – Kors kan være farlig for asylsøkere

«Han Innante»

Torolf Nordbø, kjent for mange som figuren «Han Innante», har i lengre tid gitt uttrykk for uenighet med sitt partis politikk på enkelte områder.

Sammen med en rekke KrF-politikere og sympatisører i Rogaland var han i fjor med på å danne gruppa «Fram mot sentrum». Den grupperingen er spesielt opptatt av to ting: KrF må være klarere i sin Israel-støtte, og de må legge bort snillismen i justis-, innvandrings- og asylpolitikken.

Følg oss på Facebook og Twitter!

– Anundsen-mobbing

Torolf Nordbø har på sin egen facebook-side gitt klar beskjed om hva han synes:

– Det med å få flest mulig inn i Norge, og å mobbe Anders Anundsen og de som er skeptiske til denne innvandringen, det er det KrF har gjort de siste årene, sier Nordbø til NRK.

Han tror oppslutninga om partiet vil havne under sperregrensa dersom: «partileiinga held fram med snillismen og kardemommeby-fantasiene sine».

LES OGSÅ: – Skremmende hvor fort stemningen blant nordmenn snur

Les mer om mer disse temaene:

Jan Arild Holbek

Jan Arild Holbek

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter