Nyheter

«Fjordman» vil nekte muslimer adgang til Europa

– Norge begår nasjonalt selvmord gjennom å ta imot flyktninger, mener den omstridte bloggeren.

Peder Jensen, kjent som bloggeren Fjordman, mener Norge må stoppe muslimsk innvandring fra den islamske verden og Midtøsten.

I et intervju med avisa Dagen i forbindelse med utgivelsen av boka «Vitne til vanvidd» beskylder Jensen Norge for å «begå nasjonalt selvmord» gjennom å ta imot flyktninger.

– FNs flyktningkonvensjon ble utarbeidet etter andre verdenskrig. Den er håpløst utdatert, sier bloggeren, som mener Norge bør ta imot «veldig få» mennesker på flukt – og i utgangspunktet nesten ingen fra den islamske verden.

I intervjuet med avisen sier han at menneskerettighetene må settes til side og at muslimer må fratas retten til å søke asyl i Europa.

LES MER: «Milorg 2» skal stanse innvandring

– Vi må suspendere all muslimsk innvandring fra den islamske verden og Midtøsten til alle vestlige land. Punktum. Det inkluderer å si opp FNs flyktningkonvensjon og dagens asylinstitutt. Det inkluderer å stoppe all familiegjenforening. Punktum. Det er en sikkerhetstrussel. Det ser vi hver dag, sier Peder Jensen.

LES MIN TRO-INTERVJUET MED OLE JØRGEN AMFINDSEN : Islamkritikeren som bøyer seg mot Mekka hverdag

Han er ikke bekymret for å krenke grunnleggende menneskerettigheter.

– Jeg ser på hva som er bra for min nasjon på lang sikt. Menneskerettigheter er fint, men det er sekundært, sier han.

Fjordman ble mye omtalt i Anders Behring Breiviks manifest i forbindelse med terrorangrepene i Oslo og på Utøya i 2011. Bloggeren har tatt avstand fra angrepene og sier at han aldri direkte har oppfordret til vold.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter