Nyheter

Bibelskolen Fjellhaug: Alle som sitter i karantene har fått prøvesvar

23 elever ved Fjellhaug i Oslo ble satt i karantene, etter at en elev ved bibelskolen testet positivt for covid-19. Testresultatene viser at ingen av de 23 har fått korona.

En elev ved Krik-linjen på Bibelskolen Fjellhaug fikk lørdag påvist koronasmitte etter å ha vært i et familieselskap hvor det hadde vært en koronasyk deltaker. Dette førte til at ytterligere 23 elever ble satt i karantene og testet på lørdag og søndag.

Mandag fikk skolen den oppløftende beskjeden om at ingen av de 23 har testet positivt for korona. De må likevel sitte i karantene til torsdag, da det vil ha gått ti dager siden de var i kontakt med den smittede eleven. De fleste elevene i karantene har reist hjem, mens noen er i karantene på skolens internat.

– Begrenset kontakt

Til Utsyn forteller rektor ved bibelskolen Jon Georg Fiske at nærkontakten mellom den smittede eleven og bibelskoleklassen hadde vært begrenset.

– Eleven var sammen med klassen kun noen timer forrige mandag før vedkommende fikk beskjed om sin nærkontakt med en koronasmittet, og dermed satt i karantene. Vi satte også umiddelbart hele klassen i karantene. Det var først lørdag at eleven fikk påvist smitte, sier Fiske.

Bibelskolen Fjellhaug ligger på Sinsen i Oslo og er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Den er en del av Fjellhaug Utdanningssenter sammen med Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Det er også en studentbolig på tomta og NLM har sitt hovedkontor der.

Det er totalt 77 elever ved bibelskolen.

LES MER:

NLM har mottatt varsel om maktmisbruk i organisasjonen

25-åring blir ny Fjellhaug-rektor

NLM åpner for kvinnelige ledere

---

Bibelskolen Fjellhaug

  • • Ligger på Sinsen i Oslo
  • • Har 77 elever i skoleåret 2020/2021
  • • Rektor ved skolen er Jon Georg Fiske

---

Les mer om mer disse temaene:

Kristin Askjer Lien

Kristin Askjer Lien

Kristin Askjer Lien er vaktsjef i Vårt Land.

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter