Nyheter

Anundsen angrer ikke på videoen

– En ære å bli parodiert, sier justisministeren.

Justisminister Anders Anundsen (Frp) sier han ble overrasket over hvordan informasjonsvideoen hans blir omtalt, men angrer ikke.

– Nei, jeg gjør ikke det. Jeg synes det er viktig at folk får informasjon om hva de får igjen når de betaler skatt, sier Anundsen til NTB.

Filmen var hyppig kommentert i sosiale medier tirsdag, og Senterpartiets Geir Pollestad lagde en egen parodivideo fra Stortinget.

LES MER: Fillerister Anundsens departement

– En ære

– Jeg synes fortsatt at videoen var en god idé. Jeg har hørt rykter om at det er en ære å bli parodiert, så det tar jeg ikke så tungt, sier han.

Følg oss på Facebook og Twitter!

Er overrasket

Til kritikken om at han har brukt offentlige midler til å lage en skrytevideo, svarer statsråden at han ikke ser noen forskjell på å lage en informasjonsvideo og å legge ut informasjon på departementets nettside.

– Vi bruker de informasjonsvirkemidler som har best mulig effekt. Så får vi se i ettertid om vi skal bruke film eller andre virkemidler, sier han.

Anundsen synes det er leit at omtalen i mediene tirsdag handler om filmen i seg selv og ikke om budskapet.

– Den vinklingen som noe av dette har tatt, var overraskende for meg. For eksempel at det skulle være et angrep på den frie presse, sier han.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter