Verdidebatt

Når skal kristenfolket våkne? Familier splittes!

Hvorfor overlater Kristen-Norge kampen for kjernefamilien til verdslige organisasjoner som NOAS og Røde Kors?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Arne Viste

Menneskerettighetsforkjemper og daglig leder i bemanningsbyrået Plog AS

Hvorfor bruker vi, Norge, regjeringen og KrF så mye ressurser på å splitte familier og på å gjøre våre barn farløse og våre mødre til enker?

Kvinner mister sine menn, barn sine fedre

Fredag fikk jeg melding fra en etiopisk mann som ble hentet til Trandum for å tvangsreturneres. Kona, som er gravid og har termin i april, blir i praksis enke. Barnet deres på fire år blir farløs.

I går fikk jeg melding om en etiopisk mann som har fått avslag fra UNE. Kona, som er syk, blir i praksis enke, og de tre barna blir farløse.

Jeg hører også om en mann i Stavanger som er hentet til Trandum i dag. Kona blir i praksis enke, og hans to barn blir farløse. Ingen av dem får se sin familie igjen grunnet det strenge forsørgelseskravet vi har i familiegjenforeningssaker.

Gjelder flere tusen barn

Det skal være 2500 barn i Norge som har mistet en av sine foreldre på denne måten, og dagens regjering arbeider med full styrke for å øke dette tallet. I går lanserte NOAS og Redd Barna en rapport som viser at UDIs vurderinger av barnets beste i utvisningssaker har grove mangler.

Nå må kristenfolket våkne!

Gud har et helt spesielt hjerte for innflyttere, enker og farløse - det går som en rød tråd gjennom Bibelen. Som det står i Matteus 19:6: «Det som Gud har sammenføyd, det skal et menneske ikke skille.»

Hvorfor overlater Kristen-Norge kampen for kjernefamilien til verdslige organisasjoner som NOAS og Røde Kors? Når skal kristenfolket våkne? Når skal familiepartiet KrF våkne?

LES MER:

Vistes menighet overrasket over lagmannsrettens avslag

Lutherske organisasjoner støtter Viste

Arne Viste møtt med jubel av menigheten – nå går han i kloster

Drømmer om at Norge tar imot 50.000 flyktninger

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt