DARLING WEST:

Spellemannsvinnerne Darling West velger «Deg å få skode»

På fjerde dag av Vårt Lands salmedugnad får vi en americana-inspirert versjon av en av våre mest folkekjære salmer.

Country-duoen Darling West er plateaktuelle med We'll Never Know Unless We Try, men takket kjapt ja da vi spurte dem om å delta i Vårt Lands salmedugnad.

Valget falt på «Deg å få skode».

– Det kan være sånn i denne nye hverdagen, hvor man er hjemme for seg selv, at man har litt mer tid til kontemplasjon over det som betyr mest for en. I så fall er det en veldig god effekt av denne hverdagen vi har foran oss framover, sier Mari Kreken.

Spellemann

Hun synger og spiller gitar i duoen, og ektemannen Tor Egil Kreken spiller banjo. For øyeblikket sitter de hjemme på Ryen i Oslo.

I 2016 vant de Spellemannprisen for beste countryalbum. Når de ikke holder på med eget band, spiller de gjerne med artister som Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga og Marit Larsen.

Tirsdag startet salmedugnaden med Trygve Skaug, etterfulgt av Solveig Leithaug og Jo Hegle Sjøflot. Hver dag rundt lunsj slipper Vårt Land en nyinnspilt salme gjort hjemmefra hos noen av landets fremste artister, til glede for alle dere som verken kan gå i kirken eller på konsert om dagen.

MER FRA VÅRT LANDS SALMEDUGNAD:

• Se Trygve Skaug synge «Stor er din trofasthet» fra Ørje

• Se Solveig Leithaug synge «Fager kveldssol smiler» fra Nashville

• Se Jo Hegle Sjøflot synge «Jesus, din søte forening å smake» til trekkspill, på Bislett

---

Vårt Lands salmedugnad

  • Norske artister synger inn en av sine yndlingssalmer hjemmefra, og deler den med Vårt Lands lesere på vl.no og våre Facebook-sider.
  • Publiseres hver dag ved lunsjtider.
  • Første deltaker er Trygve Skaug, med salmen «Stor er din trofasthet».

---

Arne Borge

Arne Borge

VL anbefaler

1

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Musikk