Kultur

Ny episode av Nyhus & Dokka: Ett skritt hit, og ett skritt dit

Nyhus & Dokka møter Maryam Trine Skogen, som har konvertert fra kristendommen til islam og tilbake igjen.

Maryam Trine Skogen var den kristne jenta som ble muslim, som ville lede muslimsk bønn, og som plutselig var teologistudent på vei mot prestetjeneste i Den norske kirke. Hva skjedde? Hva har det med innsettelsesprekenen til biskop Kari Veiteberg å gjøre?

Og hva mistet hun underveis?

Maryam Trine Skogen møter Vårt Lands kommentatorer Åste Dokka og Håvard Nyhus til samtale i Vårt Land-podkasten Nyhus & Dokka.

LES OGSÅ: Min tro med Maryam Trine Skogen.

LES OGSÅ: «I en sivilisert offentlighet må vi tåle å være uenige.»

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!


Annonse
Annonse

Mer fra: Kultur