Search magnifying glass

762 resultater for "kjell-kvamme"

Ikke noe julefeiring eller blodoverføring. Jehovas vitner er kjent for en streng livsstil og pågående misjonering.

Danske Rasmus Paludan har brent koranen surret inn i bacon. Smittevernregler hindret ham i å stå sammen med Stopp islamiseringen av Norge (Sian) foran Stortinget lørdag.

Hva skjedde i pinsemenigheten i Knutby? Peter Gembäck, en av pastorene som er dømt, vil at en uavhengig «havarikommisjon» skal granske menigheten.

Donald Trump mister velgere både nasjonalt og i viktige vippestater, i en skala som ville sikret Joe Biden seier om valget var i dag. Her er gruppene som nå snur ryggen til Trump – og hvorfor.

Siden skolene stengte 12. mars har nær 3.000 barn og unge kontaktet Alarmtelefonen. Den yngste var 8 år. Mange forteller om overgrep og vold.

En kristen mann er dømt til døden i Pakistan. Han er anklaget for å ha sendt tre tekstmeldinger med blasfemiske kommentarer om profeten Muhammed.

I flere land beskyldes ledelsen i Jehovas vitner for å skjule seksuelle overgrep mot barn. I Australia ble mer enn 1000 overgrepsvarsler ikke videremeldt til politiet.

BARNA I SYRIA: De kalles ikke IS-barna lenger. De skal få slippe å bære stigmaet ved å være barn av kvinner og menn som var en del av Islamsk stat (IS).

Annonse
Annonse

Mer fra: