289 treff for "kenneth-haug"

Philip Manshaus skal ha blitt kristen og fordypet seg i Bibelen, samtidig som han ble radikalisert. Ifølge ekstremismeforsker handler kristendommen mer om identitet enn tro.

Det er enorme forskjeller i kommunenes tilbud til enslige mindreårige asylsøkere, avslører ny rapport.

Minst seks andre norske barn befinner seg i interneringsleire i Syria. Regjeringen står på at mødrene deres selv må be om hjelp for å komme seg hjem.

Når Utlendingsnemnda gjør feil, skal det svært mye til for at klageorganet blir stilt til ansvar. – Det må bli lettere å ta sakene til retten, mener professor.

Studier bekrefter det: Gråter du i retten, har du lettere for å bli trodd. Men dommerne er blitt flinkere til å fange opp følelser og kroppsspråk.

Unge Venstre-leder ønsker åpning for aktiv dødshjelp, statsråd ønsker fortsettelse av dagens ordning. Det brygger opp til en verdikamp på landsmøtet i april som også omfatter abortgrense.

Lille julaften i 1969 startet det norske oljeeventyret for alvor. Det har satt sine spor også i måten vi feirer jul på.

Lærerne på Lofsrud skole i Oslo mener elevene deres er utsatt for æreskultur. Men det handler om sosial kontroll fra bøllene, mener forfatter.

– Vi har kanskje undervurdert diskriminering mot utenlandsadopterte, innrømmer statsminister Erna Solberg (H). Det skal bli bot og bedring i regjeringens nye handlingsplan.

Annonse
Annonse

Mer fra: