Search magnifying glass

541 resultater for "jenny-dahl-bakken"

SV vil fremme forslag i Stortinget om å forby nynazistiske organisasjoner. Også Muslimsk Dialognettverk (MDN) støtter Ervin Kohns forslag om forbud.

Parlamentarisk leder Hans-Fredrik Grøvan i KrF har ikke avklart om han vil stille til Stortinget på nytt. Uansett hva han velger ligger han an til å komme på tredjeplass på lista – en usikker plass.

I mars i fjor kunne Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og KrF presentere 23 endringer de var enige om å gjøre i bioteknologiloven. Dette er endringene.

Da tidligere statsminister og KrF-leder Kjell Magne Bondevik følte seg verdiløs, var det støtte fra familie og venner og hjelpeapparatet som hjalp ham ut av mørket. Nå ber han andre som sliter, om å oppsøke hjelp.

Pastor Frank Håvik i menigheten Nytt Liv Sunnhordaland anmeldte politiet for det han mente var politibrutalitet og instruksbrudd da en kirkeasylantfamilie ble hentet på Fitjar. Nå er saken henlagt.

Flere russiske statsborgere har søkt asyl i Norge for religiøs forfølgelse siden de er Jehovas vitner. Menneskerettighetsorganisasjoner er bekymret for situasjonen i landet.

Førde islamske senter får ikke leid lokale til moské. Ingen vil leie ut når de får vite at det er til et islamsk senter, ifølge styreleder.

Nestleder Hadle Bjuland i Kristelig Folkepartis Ungdom mener ung.no er dårlig kvalitetssikret og reagerer på at ungdommer får flåsete svar eller skadelige anbefalinger. Nå ber han dem gjennomgå rutinene.

Under Bygdepride på Sunnmøre i vår skal det arrangeres regnbuemesse i Ørsta kirke. – Vi vet at mange skeive har opplevd kirkerommet som for trangt. Derfor vil vi åpne det, sier soknepresten.

Sveinung Rotevatn har fått jobben til sjefen sin, Ola Elvestuen. Den nye klima- og miljøministeren utfordrer Ap og de rødgrønne til å vise at de mener alvor i klimakampen.

Annonse
Annonse

Mer fra: