Search magnifying glass

559 resultater for "hans-j-skjong-kt"

Vårt Land - Norges største kristne dagsavis

Gunnar 
Wærness bruker Bibelen «på en ganske kjettersk måte» i sin skriving. – Jeg er en både from og veldig troløs gjest i det universet, sier han.

Vårt Land - Norges største kristne dagsavis

Svært få kvinner har blitt æret med egne gater og plasser. I Oslo vitner nye Anne-Cath. Vestlys plass om et gryende skifte.

30 medlemmer og observatører i Norges Kristne Råd krever at næringslivet må åpne opp om hvordan de produserer varene sine. Dette for å unngå at de bidrar til moderne slaveri.

Direktør for Lukas Stiftelsen mener at Bent Høie ikke forteller sannheten om informasjonen stiftelsen fikk da Lukas Hospice mistet 30 millioner i øremerket finansiering.

Sivert Bjørnstad (Frp) krever at Lukas Hospice får de 30 millionene på statsbudsjettet som de trenger for å drifte videre. Frp vil også sikre finansieringen i påfølgende år.

På Kopervik VGS i Rogaland hang et sørstatsflagg på veggen sammen med valgkampmateriell fra Trump-kampanjen.

Foreldre i samfunnskritiske jobber opplevde at velferdsstaten ikke strakk til da det gjaldt som mest under nedstengningen i vår. Kjell Ingolf Ropstad sier at skole og barnehage neppe stenges igjen.

Lukas Hospice, som pleier døende pasienter, mener at regjeringen har glemt dem i sine budsjett. Nå skrives døende pasienter ut, og 23 ansatte permitteres.

Annonse
Annonse

Mer fra: