Search magnifying glass

444 resultater for "hans-cosson-eide"

30 medlemmer og observatører i Norges Kristne Råd krever at næringslivet må åpne opp om hvordan de produserer varene sine. Dette for å unngå at de bidrar til moderne slaveri.

Direktør for Lukas Stiftelsen mener at Bent Høie ikke forteller sannheten om informasjonen stiftelsen fikk da Lukas Hospice mistet 30 millioner i øremerket finansiering.

Sivert Bjørnstad (Frp) krever at Lukas Hospice får de 30 millionene på statsbudsjettet som de trenger for å drifte videre. Frp vil også sikre finansieringen i påfølgende år.

På Kopervik VGS i Rogaland hang et sørstatsflagg på veggen sammen med valgkampmateriell fra Trump-kampanjen.

Foreldre i samfunnskritiske jobber opplevde at velferdsstaten ikke strakk til da det gjaldt som mest under nedstengningen i vår. Kjell Ingolf Ropstad sier at skole og barnehage neppe stenges igjen.

Lukas Hospice, som pleier døende pasienter, mener at regjeringen har glemt dem i sine budsjett. Nå skrives døende pasienter ut, og 23 ansatte permitteres.

«Skjerp deg, Erna!» sto det på et banner i Ila kirke i Oslo. Nestledere i KrFU og Unge Høyre synes Den norske kirke går for langt i Moria-saken.

Prioritering av ressurser var en etisk knute for sykehusene på høyden av koronapandemien. «Når tør vi å ta i bruk ressursene til andre intensivpasienter?» var et av spørsmålene etikk-lederen ved OUS, måtte stille seg.

Annonse
Annonse

Mer fra: