1240 treff for "fredrik-brogeland-laache-tekst-og-foto"

Er menneskeheten iferd med å bli dummere? Det mente Robert K. Graham som bestemte seg for å åpne en sædbank der ­donorene var Nobelprisvinnere. I dag snakker donorbarna ut.

Aubrey de Grey og andre transhumanister anser alderdommen som en sykdom, og mener kuren er like rundt hjørnet.

Afrika har lenge hatt færre smittede enn andre kontinent, men nå kan arbeidet mot covid-19 og andre sykdommer rammes av USAs varslede kutt i støtten til Verdens Helseorganisasjon.

Yonatan Shapira (48) var pilot i den israelske hæren. Han trodde han deltok i det godes tjeneste. Men gradvis ble samvittigheten vanskeligere og vanskeligere å ignorere.

Etter messe med barføtte liturger i Gamle Tingelstad kirke, tok bispekollegiet seg spontant inn på tunet til Marit Tingelstad – og ble tilbudt epler.

Inger Marie Aase (59) driver 
Sørlandets eneste retreat-sted, 
og folk søker stadig hjelp 
i samtaler med henne. Samtidig må hun ligge nesten hele tiden.

Island var et av få land som hadde en plan 
klar da koronaviruset kom. En 71 år gammel 
forsker, som i årevis har eksperimentert med 
islandske gener, får mye av æren for at 
utbruddet ble slått raskt ned på sagaøya.

På midten av 1970-talet samla Berit Ås kvinner frå heile det politiske landskapet i eit hemmeleg nettverk. Nytt arkivmateriale viser korleis nettverket arbeidde for å snu opp-ned på Kristen-Noreg.

Ordføreren møtte selv opp for å stanse høylytt forkynnelse fra evangelisten Levi Jensen i Tvedestrand. Bli med på «meetup» med forkynneren som «alle tenåringer» vet hvem er.

Annonse
Annonse

Mer fra: