Search magnifying glass

371 resultater for "elise-kruse"

Alf Gjøsund skal i en periode jobbe fulltid med Vårt Lands tv-prosjekt. Nyhetsleder Elise Kruse får utvidet ansvar i denne perioden.

Hva slags fremtidsutsikter har man rett på når man som ung deler seksualiserte bilder og videoer av mindreårige på nett?

Skal Den norske kirke klare å gjenspeile mangfoldet i befolkningen er den nødt til å representere det mangfoldet også i de demokratiske styringsorganene sine.

Det bør være grenser for hvor langt man kan gå i å innskrenke noens samvittighetsfrihet for å beskytte andres friheter og rettigheter. Spørsmålet er hvor grensen skal gå.

På et eller annet tidspunkt er vi nødt til å slutte å reservere oss mot hverandre og hverandres holdninger, skriver Vårt Lands religionsredaktør Elise Kruse i denne kommentaren.

Er prins Harry og hertuginne Meghans annonsering tiårets første tegn på at en av Europas eldste tradisjoner er i ferd med å gå i oppløsning?

Granskningen av trossamfunn bør ønskes velkommen, men bruken av begrepet «lukkede trossamfunn» risikerer i verste fall å bli en avsporing fra de faktiske problemene flere menigheter sliter med.

Annonse
Annonse

Mer fra: