Search magnifying glass

1358 resultater for "andreas-haakonsenandreas-haakonsen"

To av Aps største fylkeslag gikk denne helga inn for å fjerne abortnemndene og utvide retten til fri abort til uke 18. Anniken Huitfeldt skylder på Erna Solberg for sviktende oppslutning i Ap om dagens abortlov.

Mens sametingspresidenten mener gruvedrift i Kvalsund overkjører samiske interesser, hevder ordføreren at samiske interesser vil bli styrket.

Det har vært usikkert om det er Olaug Bollestad eller Hans Olav Syversen som blir med Kjell Ingolf Ropstad som statsråd i regjeringen, erfarer Vårt Land. Den siste plassen skal gå til en «rød» kvinne eller mann.

Stikk i strid med KrFs ønsker, videreføres Frps taxfree-seier fra 2014. I tillegg heter det i plattformen at regjeringen skal kutte ytterligere i skatter og avgifter.

Mannen som er siktet for drap i Sandnes, skal ha skrevet om planene på et anonymt nettforum før drapet. Nettfora kan skape farlig gruppedynamikk, mener voldsforsker.

Abid Raja lukker døren for store endringer av abortloven, men er åpen for å gi KrF tvillingabort-seier. Andre i Venstres landsstyre er beredt til å stemme mot plattformen.

Abort, miljø, innvandring og skatter vil være blant hodepinene i regjeringsforhandlingene som starter i dag. Men valgforsker tror på enighet.

Norsk anerkjennelse av Palestina må prioriteres i regjeringsforhandlingene, krever Unge Venstre. Lite aktuelt, svarer Høyre og KrF.

Flere av Aps fylkeslag har i helgen gjort nye vedtak om oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. Selv om oljemotstanden er styrket, er ikke AUF sikre på seier på landsmøtet.

Både Unge Venstre og en rekke fylkeslag i Venstre, vil gi marsjordre til partiet om å prioritere asylpolitikk høyere i regjering. De vil være en «liberal motvekt» til Ap, H, Frp og Sp.

Annonse
Annonse

Mer fra: