ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Som abonnent på Vårt Land får du:

Läs mer

Kritikerkorpset

Lastebilsjåføren, lektoren, politikeren, bruktbilselgeren og teologen. De er alle kristne og sterkt kritiske til islam. Der stopper likheten.

ANNONSE
ANNONSE
Reportasje

– Vil du bare løpe du, da?

Rune Holt klarer så vidt å få tak i halsbåndet til harehunden sin. Valpen har ikke fylt året ennå, og er altfor vimsete til å være en brukbar jakthund enn så lenge.

Holt er glad i å gå på jakt – hele året. Bak uthuset ligger det en rev som han har skutt fra vinduet. I verkstedet ligger det store hauger med gevirer under arbeidsbordet. Dåhjort, elg, rådyr. Det er noe med friheten der ute i skogen.

Men ikke en gang der, når det er fyr på bålet og bare gutta er samlet, opplever 60-åringen at folk tør å si det de egentlig mener.

Kristent muslimhat?

  • I begynnelsen av april skrev Minerva-journalist og forfatter Lars Akerhaug en kronikk i Vårt Land med overskriften «Det kristne muslimhatet». Akerhaug mente at det finnes «en understrøm av kristent muslimhat som sjelden kommer til uttrykk i den kristne dagspressen». I denne artikkelen leter vi etter spor av dette hatet Akerhaug beskriver.

For å lese innholdet på vl.no trenger du et abonnement. Allerede abonnent? Logg inn

Få tilgang nå! Prøv oss gratis

  • Tilgang til alt vårt innhold på vl.no.
  • Tilgang til morgendagens avis allerede 21.15 kvelden i forveien som e-avis
  • Etter 3 uker stopper abonnementet automatisk.
  • 
Du får etter endt prøvetid et spesielt godt tilbud på et Vårt Land-abonnement

Prøv oss i 3 uker gratis Eller se flere alternativer