Religion

Vårt Land vil vite hva du synes om Tekstverkstedet

TEKSTVERKSTEDET: Vårt Land leter etter lesere som kan være med i fokusgruppeintervjuer.

– Vi leter etter lesere som går i kirka og som kan hjelpe til med å utvikle spalten vår Tekstverkstedet, sier religions- og featureredaktør i Vårt Land Elise Kruse.

Spalten Tekstverkstedet har lang tradisjon i Vårt Land-sammenheng. Hver fredag veksler tre ulike profiler på å ta for seg søndagens tekst i Den norske kirke og komme med sine refleksjoner rundt bibelteksten.

– Mange av leserne våre setter stor pris på Tekstverkstedet og ser frem til å lese tekstene hver uke. Nå ønsker vi å se om vi kan utvikle spalten på en måte som gjør at den kan treffe enda bredere – også digitalt, forteller Kruse.

Lesere til fokusgrupper

Sammen med kommentator Åste Dokka er hun derfor på jakt etter Vårt Land-lesere som kan bidra til å komme med innspill på hvordan Tekstverkstedet kan utvikles.

– Vi trenger lesere som kan være med i en fokusgruppe, som kan sette av litt av tiden siden og delta i et fokusgruppeintervju sammen med andre, sier Kruse.

Dem som deltar får et tre måneders gratis abonnement på Vårt Land, som de enten kan bruke selv eller gi bort til noen andre. For å være med må du skrive kort om deg selv og sende mailen til elise.kruse@vl.no.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Religion