ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Som abonnent på Vårt Land får du:

Läs mer
 

Prisoversikt Vårt Land

Priser i Norge gjeldene fra 1. januar 2017. Alle abonnement inkluderer digital tilgang.

Abonnement Måned Kvartal Halvår Helår

Vårt Land Digitalt

199,- 597,- 1194,- 2388,-
Vårt Land Helg+Digital
Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
229,- 687,- 1374,- 2748,-
Vårt Land Fulltid
Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
299,- 897,- 1794,- 3588,-

Med et abonnement har du tilgang til alt vårt innhold på vl.no, tro24.no og søndagsrådet.no. E-avisen er vår elektroniske utgave av papiravisen og er tilgjengelig allerede 21.45 kvelden i forveien. E-avisen kan leses på mobil, lesebrett og desktop.

Studentpriser

Studenter får 50 % studentrabatt på ordinære priser. Studenttilbudet gjelder studenter ved folkehøyskoler, høyskoler og universitet. Studentbevis må fremvises ved bestilling og ved inngangen av hvert semester. Studenter som nylig har avsluttet sine studier tilbys 25 % rabatt de første seks månedene etter endt studie.

Introduksjonspriser for nye abonnenter

Nye abonnenter og abonnenter som ikke har abonnert på Vårt Land de siste 24 månedene kan benytte seg av et introduksjonstilbud på 10 uker. Leveringen stopper automatisk etter endt kampanjeperiode.

Abonnement Pris Bestilling
Vårt Land Helg+Digital 149,- Bestill Vårt Land Helg+Digital
Vårt Land Komplett 199,- Bestill Vårt Land Komplett

Priser i utlandet

Mot et tillegg som dekker frakt, kan du få Vårt Land levert til en adresse i utlandet. Det må imidlertid påberegnes risiko for forsinkelser, grunnet flyforbindelser og utfordringer hos lokal distributør. For aviser som leveres med buddistribusjon er leveringstiden 1-2 dager. For aviser som leveres med post er leveringstiden 3-5 dager.

Bestillingen av abonnement til utlandet gjøres direkte på telefon 22 310 350.

Abonnement via Bladmisjonen

Abonnenter som arbeider med misjon eller humanitært arbeid i utlandet kan gjennom Stiftelsen Vårt Lands Bladmisjon få dekket det økte portokostnaden ved abonnement i utlandet.

Faktura- og purregebyr

Vårt Land oppfordrer sine lesere til å benytte AvtaleGiro eller eFaktura. Dette kan enkelt opprettes i nettbanken ved betaling av faktura eller i din lokale bank. Trenger du hjelp kan du ta kontakt med vårt kundesenter på 22 310 350.

Ved betaling via papirfaktura ilegges det er gebyr på 25 kroner.

Dersom abonnementet ikke betales innen forfallsdato, ilegges et gebyr på 50 kroner.