Nyheter

Tok livet sitt etter facebookanklager

En mørk kvinne følte seg diskriminert da hun skulle få nytt pass. Facebookinnlegget hennes ble delt 6.000 ganger, og førte til at Ariel Runis tok livet sitt.

Ariel Runis i avdeling for befolkning, innvandring og landegrenser i Israel, tok livet sitt på lørdag, etter å ha bli anklaget for å ha oppført seg rasistisk mot en mørk, kvinnelig klient som skulle ha pass. Det melder Haaretz.

Kvinnen skrev kort tid etter møtet et facebookinnlegg der hun fortalte at hun stadig ble flyttet lenger bak i køen, til fordel for andre kvinner.

Pell deg vekk

Hun skrev videre at da hun konfronterte Runis med dette, skal han ha sagt «Get the heck out of my face» (Norsk: «pell deg vekk!»).

Hun fortalte alt dette i facebookinnlegget sitt, og oppfordret alle til å dele det.

«Innen to dager ble facebookinlegget hennes delt over 6.000 ganger. Hver deling var som en skarp pil som stakk meg», skrev Runis.

Følg oss på Facebook og Twitter!

«Jeg? En rasist?»

Han tok anklagen hardt. Og publiserte dette innlegget lørdag:

«Jeg? En rasist? Alt jeg har jobbet for har blitt fjernet med et pennestrøk. Jeg er ikke sint på kvinnen som, utifra hvordan det ser ut på bilder, allerede har kommet seg over det harde slaget. For min del klarer jeg ikke å komme over det. Farvel!»

Kort tid etterpå ringte han en nær venn og fortalte at han skulle ta livet sitt.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter