Nyheter

Sandberg trakk seg fra debatt

Frp-nestleder Per Sandberg trakk seg i siste liten da han skulle debattere flyktningstrømmen fra Syria med SV-leder Audun Lysbakken på Dagbladet-TV mandag formiddag.

Før den direktesendte debatten utenfor Stortinget skulle starte, sto Lysbakken og Sandberg sammen og ventet, mens artisten Anja Eline Skybakmoen spilte en coverversjon av rockegruppa Raga Rockers' «Noen å hate».

I minuttene før debatten skulle starte, snakket Skybakmoen om flyktningsituasjonen med Dagbladets programledere.

Ifølge Dagbladet trakk Sandberg seg i protest, men årsaken til protesten er ikke kjent.

– Det er nesten et overgrep, sa imidlertid Frps-kommunikasjonssjef André Melchior Larssen til Sandberg idet han gikk bak scenen. Sandberg ga Larssen et bifallende blikk, før de besluttet å forlate valgstudioet.

LES OGSÅ: Ungarn slår tilbake mot flengende fransk flyktningkritikk

– Jeg synes det er synd, for dette er en av de viktigste sakene i dette valget. Frp har kommet med flere friske uttalelser, så det er dumt å ikke få diskutert det, er Lysbakkens kommentar.

Han har nettopp kommet hjem fra den greske øya Lesvos utenfor Tyrkias vestkyst og er soleklar på at dette ikke er en bølge av lykkejegere, men tusenvis av mennesker som er tvunget ut på en livsfarlig og desperat flukt.

I helgen utfordret Lysbakken Sandberg til selv å reise til Hellas for med egne øyne se lidelsene som flyktningene går gjennom på veien til Europa.

Følg oss på Facebook og Twitter!

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter