Nyheter

Nytt knivangrep i Israel

Seks personer er knivstukket på ett døgn.

En person er knivstukket nord for Tel Aviv i Israel, og politiet har tatt hånd om den mistenkte angriperen. Mandag ble fem israelere knivstukket i Jerusalem.

Knivstikkingen tirsdag morgen skjedde på busstoppet utenfor rådhuset i Ra'anana like nord for Tel Aviv. En 32 år gammel israeler ble knivstukket i halsen og magen, men slapp unna med lettere skader, skriver Jerusalem Post.

LES MER: – Militærmakten Israel er maktesløs

Vitner på stedet overmannet en 22 år gammel mann som skal ha stått bak angrepet. Politiet kom til stedet og pågrep ham, skriver avisen. 22-åringen skal ha blitt påført moderate skader, men omstendighetene er uklare.

LES MER: – Det går mot en tredje intifada

Knivstikkingen tirsdag morgen var den 21. i Israel, Jerusalem og Vestbredden siden 3. oktober, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Mandag ble fem israelere knivstukket i Jerusalem, i fire separate angrep. Blant de knivstukne var en 13 år gammel gutt som ble knivstukket mens han satt på en sykkel. Ifølge Haaretz ble alle de angivelige knivstikkerne pågrepet, og de var alle palestinere, skriver avisen.

LES MER: – Alt vi palestinere gjør, blir politisk

Tidligere mandag måtte israelske soldater ta i bruk tåregass for å holde tilbake en folkemengde på rundt 20 personer som brøt seg gjennom grensegjerdet mellom Gazastripen og Israel. To palestinere ble såret. Halvannen time senere trakk palestinerne seg tilbake til Gazastripen, skriver Haaretz.

I løpet av de siste tolv dagene har fire israelere og 26 palestinere, blant dem åtte angivelige angripere og åtte barn, blitt drept.

Følg oss på Facebook og Twitter!

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter