Nyheter

Mike Huckabee til Oslo symposium

I fjor sloss Mike Huckabee mot Donald Trump for å bli republikansk presidentkandidat. I mars kommer han til Norge for å motta pris.

Mike Huckabee er invitert til Oslo symposium for å motta Kåre Kristiansens minnepris. Han får prisen for sitt «usvikelige» israelsvennskap.

Tapte for McCain

Huckabee har deltatt i to primærvalg for republikanerne. I 2008 kom han lengst. Da sto det til slutt mellom ham og John McCain, men Mccain trakk det lengste strået. I fjorårets primærvalg holdt ikke Huckabee lenger enn til det første primærvalget i Iowa.

«Gjennom et liv i tjeneste som pastor og politiker, har Mike Huckabee vært en usvikelig venn av Israel. Han har vist mot og integritet, og vært en kunnskapsrik og veltalende forsvarer av det jødiske folk og deres stat Israel. Han har ført et stort antall pilgrimer til Israel gjennom arrangerte turer, siden 1981, og fortsetter å gjøre det.

LES OGSÅ: Gud er på retur i USA – men ikke i valgkampen

Prinsippfast ideolog

I sitt politiske virke har Mike Huckabee vært en prinsippfast kristen ideolog. Han er en statsmann som representerer sannhet og hederlighet, og hans liv og tjeneste er et vitnesbyrd om hans kristne tro», skriver komiteen til Kåre Kristiansens minnepris.

Oslo Symposium arrangeres 3.–4. mars. Blant talerne er statsrådene Sylvi Listhaug og Torbjørn Røe Isaksen, partilederne Knut Arild Hareide (KrF) og Erik Selle (De Kristne), Dagen-redaktør Vebjørn Selbek og Visjon Norge-sjef Jan Hanvold.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter