ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Som abonnent på Vårt Land får du:

Läs mer

– Gud tillot 22. juli-massakren

Lokallagsledere i Partiet De Kristne anbefaler omstridt bok om 22. juli-profeti.

ANNONSE
ANNONSE
Nyhet

«Boken gir enormt verdifull info som de fleste i vårt land ikke kjenner til, og er grundig dokumentert. En uunnværlig bok for alle som ønsker at Norge skal være velsignet av Gud!»

Dette er fylkesleder Vest-Agder for Partiet De Kristne, Jan Ernst Gabrielsen, sin anbefaling av boken 22. juli-profetien, skrevet av Jeremy Hoff. Anbefalingen blir brukt i reklamen for boken på forfatterens hjemmeside.

Bokens hovedbudskap er at Gud tillot 22. juli-terroren. Norge generelt og AUF spesielt ble rammet på grunn av sin anti-israelske politikk.

Den «spontante inkompetansen» som oppsto i forbindelse med 22. juli-terroren minner Hoff om «flere tilfeller i Bibelen, der Israels fiender ble slått av en overnaturlig form for forvirring.» «Jeg er oppriktig bekymret for at Norge kan komme til å stå ovenfor flere slike tragedier, dersom vi ikke tar tak i de virkelige underliggende forholdene,» skriver Hoff i de innledende kapitlene.
LES OGSÅ: – 22. juli-profetien er nasjonalsjåvinistisk tankegods fra USA

22. juli-profetien

  • Skrevet av Jeremy Hoff og gitt ut på eget forlag.
  • Boken anbefales av flere profiler på høyresiden i norsk kristenhet, blant annet Jan Hanvold (Visjon Norge), Terje Liverød (World Outreach Mission), Jan Willem van der Hoeven (grunnlegger av Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem), Anita Apelthun Sæle (tidligere stortingsrepresentant for KrF) og Gro Wenske (Stiftelsen for Bibelen og Israle)

For å lese innholdet på vl.no trenger du et abonnement. Allerede abonnent? Logg inn

Få tilgang nå! Prøv oss gratis

  • Tilgang til alt vårt innhold på vl.no.
  • Tilgang til morgendagens avis allerede 21.15 kvelden i forveien som e-avis
  • Etter 3 uker stopper abonnementet automatisk.
  • 
Du får etter endt prøvetid et spesielt godt tilbud på et Vårt Land-abonnement

Prøv oss i 3 uker gratis Eller se flere alternativer