Nyheter

Fikk pris for salme-sakte-TV

– Et veldig lett valg, sier juryen.

Det blir ingen Gullrute på gjengen bak salme-sakte-TV-suksessen, men heder fra den kristne organisasjonen Familie og Medier var en fin trøstepremie.

– Vi nådde ut mye bredere enn det vi hadde trodd og fikk se hva salmeskatten betyr for folket, sa Ida Kvissel, som mottok Medierosen fra Familie og Medier på vegne av NRK Livssyn.

2,2 millioner seere

Hun kommenterte på spøk at prisen var en god trøst for at «Salmeboka minutt for minutt» ikke hadde mottatt en eneste nominasjon til bransjeprisen Gullruten, før hun sa at det sannsynligvis var til det bedre.

2,2 millioner seere var innom NRK da rundt 200 kor sang til sammen 899 salmer i en stor direktesending som varte til sammen 60 timer siste helg i november.

– Mange gode kandidater

– Vi hadde mange gode kandidater, men i år hadde juryen et veldig lett valg, sier Linda Askeland som delte ut prisen på vegne av Familie og Medier.

Utdelingen av prisen foregikk på Scandic Hotel Edderkoppen i Oslo fredag, under landsmøtet til Familie og Medier. Juryens begrunnelse for prisen lød som følger:

«Programmet salmeboken presenterte den rike salmeskatten vår på en unik måte. Et rekordstort antall mennesker var involvert og berørt, både foran kamera og foran skjermen».

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter