Verdidebatt

Halleujah for Graham-motvekkelsen!

To lutherske representanter i hovedkomiteen for det planlagte Franklin "Trump" Graham-korstoget i Oslo i november, har nå fortjenstfullt trukket seg (Vårt Land.no 13. ferbuar). Respekt! Det frister til og med å rope et fra min side svært sjeldent hallelujah!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Selv venter jeg på at to involverte metodistprester også skal forlate korstoget snarest. Hvis de ikke gjør det - bør Metodistkirkens biskop viske de to noen ord i øret, skriver jeg i bloggen www.absoluttmetodistcom

Metodistkirken, enten i Norge eller globalt, hører slett ikke hjemme i Graham "Trump" Franklin-skyggedalen av kristenheten. Da oppleves det rett og slett ubehagelig at både styreleder og et styremdlem i selskapet som står bak Graham-korstoget er knyttet til Metodistkirken.

Forhpentlig vil Vårt Land vise journalistisk ansvar og teft nok til å stille metodistkirkens biskop Christan Alsted  ( og evt hovedstyreleder Per Endre Bjørnevik ) de nødvendige, kritiske spørsmål. Det bør også Metodistkirkens egne informasjons/nyhetekanaler gjøre.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt