Verdidebatt

Den nye retningen på sjarlataneriet.

Et Apropos til Aftenposten og Kokkvold.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Per Edgar Kokkvold er en skribent som Aftenposten bruker ved spesielle anledninger som husfilosof og jeg har kommet fram til at Kokkvold legger stadig nye maler for hva det er mulig å hevde i offisielle norske media og Aftenposten spesielt.

Det det er lov å si i Norge idag er følgende:

"Vi står overfor en religiøs fascisme".

"Målet er å endre Vesten selv, som islamistene vil skal styres etter sharialover. De "vantro" skal uttryddes." (15 feb 2015)

Se det, mine lesere, dette er å legge malen for norsk yttringsfrihet mere i retning Max Hermanson selv om han stadig er norsk folkefiende nr. 1. Nå får Rødt-medlemmene også mere å gjøre her på verdidebatt med å ta Kokkvold som islamofob.

Allikevel blir jeg fullstendig oppgitt over Kokkvoll fordi hans virkelighetsbildet er fullstendig enøyd. Han har ennå ikke oppdaget at alle islamistiske terrororganisasjoner kjemper med våpen som kommer fra Nato-land. Og hvor kommer pengene fra?

Islamistisk terror hadde ikke vært storspillere på verdensbrettet om ikke Vesten fra 1955 av hadde utviklet en militær allianse med de konservative Wahhabi-statene som spredte Jihad-ideologi verden over ved bygging av Koranskoler,kultursentra og moskeer. Vesten,dvs NATO og USA oppmuntret general Zia al Haq i Pakistan til å bygge landet om til en base for SunniJihadisme. Ja, universitet i USA oversatte Jihadskrifter til alle CentralAsiatiske språk for utbredelse av militant islam.

CIA-sjef Robert Gates skriver i sine memoarer,In the Shadow, at USA og Pakistans ISI la en felle for Sovjetunionen ved å lage en JihadIntifada i Afghanistan SEKS MÅNEDER FØR SOVJET INTERVERNERTE!

Det var Obamas mentor i geopolitikk,Zbig Brzezinsky, som var USA/Nato- arkitekten for Afghanistan-krigen 1979-89 som la grunnlaget for Nato-Jihad alliansen som fremdeles lever i beste velgående. Nato-Jihad alliansen har ført krig i permanens siden 1989: Tsjetsjeniakrigene på 1990-tallet, innskipning av Qaidas på Balkan i et antall på 4000,grønt lys til Tyrkia,Iran og Saudi for militær deltagelse der,etc.

Så til Libya i 2011,akkurat det samme. Veteraner fra Afghanistan og Balkan fikk full støtte fra Norge,Nato og Wahhabi-statene og Afrikas mest velstående,moderne land er nå en ruinhaug iblandet jihadrivaliseringens blod.

Våpnene - enorme mengder - skulle da fraktes ut av Gadaffis våpenlagre til det sørlige Tyrkia,Al-Hayat provinsen hvor de globale Jihadistene hadde treningsleire drevet av Nato-lands militære etterretningstjenester.

Vi erindrer at USAs mann i Benghazi, Chris Stevens og hans medarbeidere ble massakrert og enn så lenge har USA nektet å ha noen rettslig,omfattende undersøkelse av hva som skjedde i Libya dengang.

Det kommer naturligvis av at da kommer ubekveme sannheter opp,som CIAs nære relasjoner med Jihadist-rekruttering og våpensalgsapparat opp. Hele forestillingen om at USA skulle bekjempe Jihad,vil bli lagt i grus.

Så kommer da dagen da Islamsk Stat våren 2014 kommer seilende inn i Syria på over 200 Toyota Pick Ups med Nato-våpen påmonterte i NatoTyrkia,fra samme Al-hayat provins.

Av alle land etterretningstjenestene har utpekt som sentrale finansiører for Islamsk Stat,finner vi Emiratene, Tyrkia, SaudiArabia og Qatar. Men alle disse statene har militæravtaler med Nato.

Fra 1-3 mars skal Qatar holde stormøte med Nato i hovedstaden Doha og deres aviser understreker det "active and effective partnership between Qatar and Nato."

Dette var den staten som en fraksjon av wahhabi Gulf-statenes militærallianse,GCC, ville ha ekskludert nylig fordi de var for begeistret for Islamsk Stat!

Det vi vil få se i 2015-16 er at det globale Jihad vil begynne å smelle i Kaukasus, i og rundt Ukraina og inni de russiske storbyene også.

Det er nemlig slik at det er Vesten og Wahhabi-statene som har bygget opp det globale Jihad til et internasjonalt supervåpen mot felles fiender.

Inntil folk i Vesten begynner å forstå dette, vil Aftenpostens og Kokkvolls besvergelser om "religiøs fanatisme" være desinformativ villedelse som bare fører oss inn i tåkeheimen. Det er derfor Kokkvold er så "stor" i Aftenposten.

Her gjelder det Operasjon Desinformasjon: krigsamarbeidet mellom det Globale Jihad og Nato/USA skal det ikke snakkes om. Yes.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt