Kultur

Vårt Land styrker staben

Vårt Land ansetter seks nye medarbeidere med en bakgrunn og kompetanse som sjefredaktør Åshild Matisen er overbevist om vil styrke avisa ytterligere.

De fire nye i Vårt Lands redaksjon er Håvard Nyhus, Dana Wanounou og Sondre Bjørdal. Åste Dokka blir forlagsredaktør i Vårt Land Forlag og kommentator i Vårt Land, mens Evelyn Pecori blir ny digital markedsfører og Ivan Solhaug blir ny produkt- og salgssjef.

Håvard Nyhus (35) går inn i stillingen som debattutvikler og kommentator på avdelingen religion/debatt. Han er utdannet journalist og har i tillegg grunnfag statsvitenskap og mellomfag idéhistorie. Nyhus har bakgrunn blant annet som redaktør i Natt&Dag og som kommentator i Bergens Tidende. Han har også mye erfaring som spaltist og debattleder i ulike fora.

Dana Wanounou (34) går inn i stillingen som redaksjonssekretær på avdelingen politikk/verden. Hun har master i religionshistorie og i tillegg utdannet regissør/manusforfatter fra Westerdals. Wanounou har bakgrunn blant annet som redaktør og redaksjonssjef i RadiOrakel og som journalist i NRK og Bistandsaktuelt. Hun har også undervist i hebraisk i Det Mosaiske Trossamfund.

Sondre Bjørdal (36) går inn i stillingen som redaksjonssekretær på avdelingen kultur/ideer. Han har bachelor i media/kommunikasjon og musikkvitenskap og master i medievitenskap. Han har vært knyttet til Vårt Land i flere lengre perioder, men har også bred journalistisk erfaring fra blant annet NRK.

Åste Dokka (36) går inn i stillingen som forlagsredaktør i Vårt Land Forlag, samtidig som hun skal være kommentator i Vårt Land. Dokka er utdannet teologmed doktorgrad og allerede en profilert spaltist i blant annet Vårt Land og Klassekampen. Hunforlater jobben som seniorrådgiver for Bispemøtet i Den norske kirke.

– Det er en glede å ønske Dana, Sondre, Åste og Håvard velkommen til Vårt Land. De har en kompetanse og bakgrunn som vil styrke oss ytterligere som kultur-og debattavis og gi mer kraft til vårt prosjekt på religion og tro, sier sjefredaktør Åshild Mathisen.

Evelyn Pecori (24) blir ny digital markedsfører i Vårt Land. Hun jobbet som fotopraktikant i Vårt Land i fjor høst, og avslutter sin bachelor denne våren.

– Evelyn skal synliggjøre vår journalistikk og våre produkter på flere måter og bidra til helhetlig og kreativ merkevarebygging for Vårt Lands univers. Hun har en kompetanse, teft og en faglig innfallsvinkel jeg tror vil bli verdifull for oss, sier kommersiell direktør og utviklingsredaktør i Vårt Land, Ingrid Erøy Fagervik.

Ivan Solhaug (27) blir ny produkt- og salgssjef i Vårt Land.

– Dette er en nyopprettet rolle i avisen, for å sikre bedre kapasitet og trykk på innovasjon og utvikling spesielt, både på opplagssiden og annonsesiden. Thomas Myhrvold trer inn i en rolle som Senior Account Manager, og blir også en dyktig medspiller i annonseteamet, sier Ingrid Erøy Fagervik.

Les mer om mer disse temaene:

Olav Solvang

Olav Solvang

Olav Solvang var kulturjournalist i Vårt Land i en årrekke, med særlig interesse for musikk. I 2019 utga han boka «Rytmer rett i hjertet - en beretning om den kristne populærmusikkens historie i Norge». Han anmelder populærmusikk for Vårt Land.

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Kultur